U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Het begon in het voorjaar van 2016 met het maken van keramiek-tekenbanden voor onze eigen honden, ik plaatste een foto op facebook met het resultaat en meteen kwamen er veel reacties en aanvragen voor deze banden. Blijkbaar is de vraag naar een natuurlijke bescherming bij onze hond erg groot en dat doet me deugd! 
Omdat het voor mij het 1e tekenseizoen was dat ik deze banden bij onze eigen honden ging gebruiken was ik nog wel voorzichtig. Maar wat een goede feedback heb ik gekregen op deze banden! En ook de resultaten bij onze honden waren super. De vraag voor deze keramiek-tekenbanden wordt steeds groter en vandaar dat wij ze vanaf nu ook willen aanbieden via onze website.
Voor meer informatie betreft het voorkomen van teken bij de hond kun je op onderstaande link klikken, dit betreft een interview met Judith Adriaansens waarin zij o.a. ook deze banden benoemd.

NIEUWS: inmiddels heb ik met Maurice Flinterman van dierbewust.nl een interview gehad met mijn ervaringen over de keramiek-tekenband, klik op de link hieronder om het interview te beluisteren!

Klik hier voor meer info betreft de werking van de keramiek-tekenbanden.
Klik hier voor meer informatie over het bestellen van een keramiek-tekenband en welke tekenbanden er op voorraad zijn!

Natuurlijke teken halsbandenNatuurlijke teken halsbanden

3 essentiële lessen om teken bij honden te voorkomen3 essentiële lessen om teken bij honden te voorkomen