U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

.
Roger & Troy NK 2012Roger & Troy NK 2012Roger van de Laarschot:
ik geef de voorkeur aan actieve handling d.w.z. het meebewegen met de hond en bijtijds aangeven wat ik van de hond verwacht. Ik ben actief in de behendigheid sinds  2001 met mijn shelties ZiZou en Troy. Met Troy heb ik diversen titels behaald en op grote internationale wedstrijden gestaan. Zo was Troy NK 2009 en 2012 en deelnemer aan het WK 2009, 2010 en 2011 zowel individueel als voor het team. Inmiddels is Troy alweer enkele jaren met pensioen en ben ik momenteel bezig met het opleiden van Lovag, een jonge mudi reu. Lovag is nu net gestart met wedstrijden en loopt in graad 1.

Monique & JordanMonique & JordanMonique van de Laarschot-Swinkels:
Ik ben begonnen met behendigheid in 2004 met mijn kortharige vizsla’s, eerst Csinos en daarna kwam Pajtás. De laatste jaren heb ik veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland en hierdoor een enorme ontwikkeling doorgemaakt die ten goede is gekomen van mijn eigen handling maar zeker ook in de kennisoverdracht naar cursisten. Momenteel loop ik met mijn working kelpie in graad 3.

Verder ben ik mezelf aan het ontwikkelen op het gebied van sprong-techniek, balans en coördinatie (intructeurscursus gedaan bij Sam Turner) en studeer ik veterinaire natuurgeneeskunde en zal na mijn afstuderen een eigen praktijk gaan starten.